favoriet ENSUUS
interior

Favoriete Instagrammers en bloggers deel 2

Een hele tijd terug schreef ik al een blog over mijn favoriete Instagrammers en bloggers van dat moment. Maar de inspiratie op Instagram is eindeloos dus ik heb besloten om nog een paar mooie Instagram accounts met jullie te delen.

Zelf is Instagram voor mij een bron van inspiratie op het gebied van interieur. Kleine en grootte Instagrammers delen ontzettend veel moois. Hierbij een lijstje van vijf Instagrammers/bloggers voor een fijne dosis inspiratie! Hierbij dus mijn vijf favorieten van het moment.

&SUUS

Suzanne is op dit moment een van mijn favorieten. Ik kan verdwaald raken op haar Instagram feed. Zo veel fijne inspiratie. Naast interieur geeft ze ook een kijkje in haar leven, op vakantie maar ook van haar kinderen. Stiekem droom ik van zo’n huis als Suzanne. De kleuren die ze gebruikt stralen zo veel rust en warmte uit. Mocht je nog niet genoeg hebben van de inspiratie die op Instagram is te vinden dan kun je ook terecht op haar blog.

Style and Sugar

Voor inspiratie in een jaren 30 woning moet je bij Greet van Style and Sugar zijn. Het Scandinavische en ook romantische sfeertje vind ik zo ontzettend mooi. Het is kalm maar absoluut niet saai! Ook ben ik stiekem een beetje verliefd op haar velvet bank. Ook Greet blogt er op los, van inspiratie blogs tot DIY je kunt er alles vinden. Mijn favoriet is een DIY om je zeeppompjes te maken.

Arja van Garderen

Begrijp me niet verkeerd, ik ben gek op kleur. Maar een naturel look vind ik ook erg mooi! Als er iemand aan mij vraagt welk interieur account ik leuk vind om te volgen noem ik altijd Arja. Ze heeft zo’n ontzettend leuke stijl met mooie basic kleuren. Dat geeft zoveel rust lijkt me! En haar kringloopvondsten zijn bij mij trouwens ook favoriet. Wat zij voor een moois keer op keer uit de kringloop tovert, om jaloers van te worden! Op haar blog zwart wit en hout kun je nog meer fijne inspiratie vinden.

Joriannn

De mooiste plaatjes en foto’s kun je vinden op de feed van Joriannn. Ik ken niet veel mensen die zulke mooie content maken. De kleuren van haar feed zijn echt prachtig en dan heb ik het nog niet over haar manier van stylen en cadeautjes inpakken. Goals! Haar website trouwens ook! Ik ken niemand met zo’n mooie website als Jorian.

Marlies Huisman

Met het huis van Marlies zou ik direct ruilen. De kleuren en haar styling is precies wat ik mooi vind. Mooie groene, roze, nude tinten afgewisseld met rotan, hout en wat vintage exemplaren. Daar wordt je toch intens blij van? Ik wel in ieder geval! Voor een extra portie inspiratie houdt ook Marlies een blog bij.

Tadaa, zie hier mijn droom interieur! Zo grappig om te zien dat al mijn favoriete accounts ook een weerspiegeling zijn van wat ik zelf mooi vind in huis. Een combinatie van deze 5 huizen zie ik namelijk wel zitten. Wat vinden jullie?

De inspiratie die op Instagram te vinden is vind ik altijd zo leuk. Dus ik ben benieuwd of ik jullie met deze blog ook weer heb kunnen inspireren met een kleine greep uit mijn favo interieur Instragrammers. Mochten jullie zelf nog een paar Instagrammers of bloggers weten die ik zeker moet volgen, let me know!

Vind je het leuk als ik vaker zo’n blog schrijf laat het me dan zeker even weten! Ik volg honderden leuke en inspirerende accounts dus genoeg om te delen.

Veel liefs,
Macy

 

Alle foto’s zijn eigendom van de Instagrammers zelf en zijn met toestemming verkregen.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *