travel

Time for new adventures

Tijd voor een nieuw avontuur

Wie mij al langer volgt weet dat ik dol ben op reizen. Alle plekken op de wereld staan wel op mijn bucketlist. Nu is het eindelijk weer zover en heb ik samen met mijn vriend een nieuw avontuur gepland. Vandaag vertrekken wij voor vierenhalve maand naar Azië en Oceanië. Twee continenten die al eerder mijn hart hebben gestolen. Omdat ik van beide plekken nog maar een klein stukje heb gezien, kriebelde het al langer om nog meer van deze plekken te ontdekken.

Onze reisroute in het kort

Wij vertrekken vandaag naar Thailand waar we ongeveer een maand zullen blijven. We zullen vanuit Bangkok naar het noorden reizen om uiteindelijk weer terug naar de bekende en minder bekende eilanden in het zuiden van Thailand te reizen.

Na Thailand staat Indonesië op de planning. Hier zullen we starten op Sumatra waar we onder andere de jungle in zullen gaan. Daarna bezoeken we Java waar een vulkaan beklimming op de planning staat. Uiteindelijk zullen we onze reis door Indonesië afsluiten in Bali en de omliggende eilanden.

Na Indonesië vertrekken we naar Australië om vanuit het noorden een stuk langs de oostkust naar het zuiden te reizen. Vervolgens vliegen we naar centraal Australië om daar de outback te bezoeken. Hierna vliegen we terug naar Sydney om vanuit Sydney naar Nieuw Zeeland te vertrekken.

In Nieuw Zeeland staat een campervan op ons te wachten die we zes weken ons huis mogen noemen. Met ons nieuwe huis zullen we dan op het noorder- en het zuidereiland rondtoeren, op zoek naar de mooiste plekken.

Dit is heel grof onze planning voor de route die we zullen reizen. Maar omdat we weinig hebben vastgezet kan hier nog van alles in veranderen. Dat is het fijne aan backpacken.

Waar kun je ons volgen?

Omdat ik van veel mensen de vraag heb gekregen waar wij te volgen zijn tijdens de reis zal ik dat hier even toelichten.

Wij zullen onze reis via Polarsteps bij houden zodat iedereen kan zien waar we zijn. Ook zal ik uiteraard proberen regelmatig foto’s op Instagram te posten en wie weet op Facebook. Ook vind ik het leuk om updates van onze reis hier op mijn blog bij te houden.

Dus genoeg plaatsen om mee te genieten van onze avonturen. Mocht je vragen hebben stel ze gerust.Voor nu Cnkrathạ̀ng mị̀ nān (tot snel!)

Liefs,

Macy

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *