Miss Jettle
interior

Mijn favoriete interieur Instagrammers en bloggers

Een van mijn grootste passies is toch wel interieur. 80 procent van de mensen die ik volg hebben iets met interieur te maken. Ik krijg enorm veel inspiratie van Instagram en het lezen van blogs. Regelmatig krijg ik de vraag welke accounts ik dan het leukst vind om te volgen. Daarom hierbij mijn favoriete lijstje! Hopelijk kunnen jullie er net zoveel inspiratie van op doen als ik.

Tanja van Hoogdalem

Op Instagram volg ik Tanja nog niet zo lang en ook haar blogs ben ik pas recent gaan lezen. Tanja heeft een prachtig interieur en maakt veel DIY’s iets waar ik helemaal gek op ben, het is niet voor niets dat zij tot mijn favoriete behoort. Het leukste aan het interieur van Tanja vind ik dat de natuur goed terug te zien is. Ze maakt veel gebruik van verschillende tinten groen. Ook heeft ze een heel eigen huis met leuke DIY’s en vintage vondsten. Zo vind ik deze lades in haar gang super leuk bedacht. Maar ook haar hond Rocco heeft een mooie plek gekregen in een vintage koffer. De eigenheid en creativiteit spat erbij Tanja vanaf. Het is dan ook niet voor niets dat ze de VTwonen bloggers contest heeft gewonnen. Helemaal verdient want ook ik hoop ooit zo’n mooi huisje als Tanja te krijgen.

Anne van REMADE with love

Anne van REMADE with love volg ik al een paar jaar. Zij is mijn inspiratiebron geweest om meer te doen met interieur. Haar huis is niet alleen prachtig maar ze schrijft ook ontzettend leuke stukken over Hotspots op haar blog. Anne woont in een prachtig nieuwbouwhuis waar haar eigen stijl helemaal is terug te zien. Anne’s slaapkamer is mijn favoriete plek van haar huis. Hoe ze die ook stijlt dat maakt niet uit, haar zelf gemaakte bed en het toffe behang maakt haar kamer tot een droompaleisje. Ook Anne is van de DIY projecten en dat is ook hoe ik haar ooit gevonden heb via Google. Ze heeft hele leuke en originele ideeën waarmee ze haar huis helemaal eigen maakt.

Rachel van De Huismuts

Rachel van de Huismuts volgde ik al wat langer. Sinds kort heb ik ook haar YouTube account ontdekt. Rachel, blogt en vlogt over interieur en haar gezin. Ze woont in een prachtig klein appartement aan de Albert Kuyp in Amsterdam. Op YouTube deelt ze haar dagelijkse leven in de Nederlandse hoofdstad. Op dit moment is de Huismuts samen met haar leuke gezinnetje voor een paar maanden in Bali. Nog leuker om ze te volgen.

Jet van Miss Jettle

Jet van Miss Jettle weet elke keer haar huis weer om te toveren tot een prachtig rustig droomhuis. Haar huis is ingericht met mooie pastel tinten en veel wit. Laat wit nou eens mijn favoriete kleur zijn. Jet heeft een hele unieke interieur stijl en dat is wat haar onderscheid van de rest. Zelf ben ik verliefd op haar vintage apothekers kast. Echt een pronkstuk in haar huis. Naast Instagram is ook Miss Jettle erg actief op haar blog missjettle.nl. 

Desiree van Budgethome

Al sinds 1000 volgers volg ik het Instagram account van Desiree. Zelf ben ik natuurlijk gek op budgetkoopjes en al helemaal als het gaat om interieur. Desiree deelt op haar account @budgethome de leukste en beste interieurkoopjes. Inmiddels is haar account uitgegroeid naar ruim 55 duizend volgers. Ik begrijp wel waarom. Als mensen aan mij vragen welke accounts leuk zijn om te volgen noem ik haar erbij. Interieur hoeft helemaal niet duur te zijn en dat laat Desiree met haar account goed zien. Tegenwoordig heeft heeft Desiree ook een blog ‘atbudgethome’ waar je leuke ideeën kunt op doen.

Zo dit was een kleine greep uit de vele inspiratievolle account die ik volg. Heb jij nog accounts die ik zeker moet volgens laat het mij dan hieronder even weten! Ook als jullie het leuk vinden als ik vaker inspirerende accounts deel, ik heb namelijk nog veel meer favorieten.

Liefs,
Macy

Alle foto’s in dit stuk zijn met toestemming van de genoemde bloggers/Instagrammers verkregen. Geen van deze foto’s zijn mijn eigendom. 

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *