gewoonmacy, stradivarius, outfit, zoella
lifestyle

Fashion: outfit of the day inspired by Zoe Sugg

Vandaag doe ik even iets anders namelijk: een outfit inspiratie. Afgelopen april kocht ik een mooie casual pantalon in Bali bij de Stradivarius. Grijs met een witte smalle streep. De broek heb ik veel gedragen. Niet alleen omdat ik hem zo leuk vind maar ook omdat hij zo lekker zit. Het gevoel alsof je constant in je pyjama loopt. Super fijn!

Outfit geïnspireerd door Zoe Sugg

Nu lees ik graag blogs en vind ik het ook leuk om af en toe vlogs te kijken. Zoe Sugg ook wel bekend als Zoella is een van mijn favorieten. Toen zij laatst in een van haar vlogs dezelfde broek als mij aan had was ik natuurlijk helemaal in mijn nopjes haha :). Deze had zij gestyled met eenzelfde soort blazer en daar onder een T-shirt van Stranger Things afgestyled met Converse. Helemaal geïnspireerd door deze outfit besloot ik ook het jasje te bestellen.

gewoonMACY, outfit, stradivarius, Zoella

Bij Loavies had ik al een zelfde soort combinatie gezien van een matchende pantalon met blazer. Daar vond ik het al super leuk alleen de printjes waren voor mij net te druk. Dit is een wat rustigere print en dat maakt het net wat netter en minder casual. Ik draag de broek en de blazer ook nog steeds apart van elkaar, ook dan vind ik het nog super leuk.

gewoonmacy, outfit, stradivarius, zoella inspiredGewoonMACY, outfit, stradivarius, fashion, Zoellagewoonmacy, stradivarius, outfit, zoella

Waar halen jullie je inspiratie vandaan?

Ik ben benieuwd wat jullie van de outfit vinden en of ik jullie er door heb geïnspireerd. Zelf kijk ik voor outfit inspiratie graag blogs en vlogs maar ook op Pinterest is veel inspiratie te vinden. Ik zoek dan meestal naar Streetstyles. Hier vind je vaak de alledaagse outfits per seizoen. Je kunt mij ook volgen op Pinterest. Waar halen jullie meestal je inspiratie vandaan?

Ik vond het wel vrij spannend of deze outfit mij ook zou staan en bij mij zou passen. Maar ik ben er echt super blij mee. Ik ben heel benieuwd wat jullie van de outfit vinden?

Liefs,
Macy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *