laptophoes, gewoonMACY
lifestyle

Mijn Aliexpress & Wish favorieten van dit moment

Aliexpress & Wish je hoort het en ziet het steeds meer. Bijna iedereen kent Aliexpress wel en heeft er ooit wat bij besteld. Ik ook en ben altijd heel blij met mijn aankopen geweest. Daarbij staan er zoveel producten op deze sites dat de kans groot is dat je af en toe de weg kwijt raakt. Dus daarom dacht ik dat het leuk is om mijn favorieten met jullie te delen.

Een laptophoes van Wish

De laatste tijd wissel ik nog al graag mijn schooltassen af. Waar ik voorheen een hele degelijke tas met laptop vak mee nam wil ik nu ook nog wel eens een canvas tas of rugtas meenemen. Nu heb ik al een tijdje mijn laptop los in mijn tas maar echt verstandig is dat niet. Aangezien ik niet echt veel geld over heb voor een laptophoes die toch alleen maar dient ter bescherming besloot ik rond te kijken op Wish en Aliexpress. Al vrij snel Kwam ik op deze leuke hoes uit. Het leuke aan deze hoes is dat je er ook nog een klein hoesje bij krijgt, deze is voor je muis bestemd maar ik gebruik hem nu vooral voor alle kleine rondslingerende spullen in mijn tas.

laptophoes, gewoonMACY

laptophoes, gewoonMACY

laptophoes, gewoonMACY

Gave posters en prints op Aliexpress

Wil je je huis of kamer een beetje opleuken. Kies dan bijvoorbeeld voor een gave poster. Bij Aliexpress heb je hele mooie design prints. Een aantal van mijn favorieten is deze vooral door het Scandinavische effect, maar ook deze vind ik tof. Het leuke aan deze posters vind ik dat je makkelijk kunt afwisselen per seizoen of als je er op uit bent gekeken natuurlijk.

Kralen & schelpen bij Aliexpress

Heerlijk vind ik het om te knutselen en creatief bezig te zijn. Mijn vader besteld regelmatig kralen en elastiek. Met de vraag of ik daar natuurlijk een leuk armbandje van kan maken. Ik kan je vertellen ik heb er al veel gemaakt en hij loopt er altijd even stoer bij. Hier een voorbeeld van mooie stoere kralen.
Toen ik in Bali was afgelopen april vond ik ontzettend veel mooie kleine schelpjes. Ik heb er ontzettend veel meegenomen met als doel er enkelbandjes van te maken. Helaas leek dit idee leuker dan het was. Er zitten natuurlijk geen gaatjes in de schelpen dus dit leuke idee ging niet door. Omdat ik ze echt graag wilde maken bestelde ik de schelpen inclusief gaatjes op Aliexpress. Ook bestelde ik mooi touw. Hiermee heb ik uiteindelijk ontzettend veel bandjes kunnen maken. Super leuk voor de zomer!

enkelbandjes, gewoonMACY

Kleding bij Aliexpress

Zelf heb ik niet echt ervaring met het bestellen van kleding maar vooral dit shirt en deze sokken vind ik stiekem toch best gaaf en jullie?

Zijn jullie ook zo gek op Wish of Aliexpress? En hebben jullie nog favorieten die ik zeker even moet bekijken laat dan vooral een reactie achter!

Liefs,
Macy

2 Reacties

 • Anke

  Leuk om te lezen Macy, lekker creatief!
  Zelf heb ik nog nooit besteld bij Aliexpress. Gaat dat makkelijk het onrekenen qua geld en duurt normaal wel even voordat je het binnen hebt ofniet?

  • gewoonmacy

   Leuk Anke dat je misschien ook iets wil bestellen. Het duurt ongeveer twee weken. Vaak geeft de app aan dat het nog langer duurt maar dit is meestal niet het geval. Je kunt gewoon voor euro’s kiezen en daarin kun je ook afrekenen. Werkt heel simpel allemaal. Gewoon even een account aanmaken en dat wijst het zich vanzelf. Ik ben benieuwd wat je gaat bestellen! Succes!
   Liefs Macy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *