interior

Mijn favoriete plekje

Iedereen heeft wel een favoriet hoekje. Dit is die van mij. Waarom? Omdat deze bestaat uit mijn favoriete spullen die ik in de loop van der tijd verzameld heb. De houtentafeltjes maakte ik samen met mijn vader. Nouja voornamelijk mijn vader. Ik verfde de poten wit zodat ze mooi bij de rest van de kamer pasten.

De rotanstoel kreeg ik van mijn oma. Die had er geen plek meer voor en de enige die ze met haar ‘oude’ spulletjes blij kan maken ben ik. Ook het Perzische kleedje komt van zolder bij opa en oma. Zo heb ik ook nog een groot Perzisch kleed langs mijn bed. Die steekt mooi af bij mijn witte vloer. Zoals je al merkt, ik ben gek op vintage! Marktplaats en de kringloop zijn misschien dan ook mijn favoriet als het gaat om interieur. Je kunt vaak zoveel mooie items scoren voor een veel betere prijs. Daarbij is dat hergebruik ook hartstikke goed voor het milieu en je hebt een origineel product! Op deze manier maak ik mijn kamer een stuk meer ‘eigen’.

Toen ik op Instagram bij iemand een vintage typemachine voorbij zag komen was ik om. Die wilde ik ook en paste perfect op een van de tafeltjes. Samen met opa ging ik opzoek! Die is overigens ook gek op de kringloop dus die had al wat voorwerk gedaan. Hij wist precies waar ze stonden dus we hadden snel een paar mooie exemplaren gevonden.

Uit eindelijk is het deze Scheidegger geworden. Qua formaat, vorm en kleur vond ik deze het mooist. Fijn voordeel hij koste bijna niks. Het achterste tafeltje verander regelmatig van een ‘Urban jungle’ met cactussen tot alleen een losse bananenplant.

 

Hebben jullie ook een favoriet hoekje?

Liefs,
Macy

 

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *